Neem gerust contact op

Nicole Linssen
info@bontekraairegie.nl                                Stationsweg 4 6301 JE Valkenburg       
06 – 24 88 50 36

 

 

 

 

Wanneer neemt u contact op om een afspraak te maken voor het maken van een afscheidsdienst

Na een overlijden kunt u kenbaar maken aan uw uitvaartondernemer dat u graag met mij wilt samenwerken. U kunt de uitvaartverzorger contact met mij laten opnemen. Of u neemt zelf met mij contact op.
Tip: het is handig om contact op te nemen vóórdat u het tijdstip en locatie van de locatie definitief vastlegt. Telefonisch kunnen we dan doornemen of ik, op het door u gewenste tijdstip, iets voor u kan betekenen.

Voorbespreking

Het is mogelijk om vóór een overlijden al contact op te nemen. In zo’n voorbespreking is het mogelijk de wensen en mogelijkheden omtrent een toekomstige afscheidsdienst te bespreken. En natuurlijk kunt u dan ook beoordelen of u voldoende een klik met mij ervaart om mij deze belangrijke taak  toe te vertrouwen.

Rouwregie

Het moment van contact opnemen bepaalt u helemaal zelf. Er bestaat geen norm voor wanneer het juiste moment hiervoor is. Dit kan ook 10 jaar na een overlijden zijn. Of helemaal niet na een overlijden maar na bijvoorbeeld een scheiding of andere gebeurtenis waarbij er ook een rouwproces optreedt.

 

‘Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor het mooie afscheid. We hebben heel veel reacties gekregen dat het afscheid zo mooi was. Dus alleen maar lof. Bedankt hiervoor. Het hele afscheid was super geregeld…..’